Мерац сер! на армянском

Ваграм Назарян
Чем асел ербек, вор сирумем кез!
 Байц чемел асел - Вор кез чем сирум!
 Чгитем те хи аранц чаначел
 Сиртс у hогис кезен нвирвел!

 Ес гитем мияйн вор hогис макур
 Мармницс елел у арач енкац кезе воронел.
 Еркинке чахрел инчпес ми трчун
 Иск ерб hогнеле ете екел буйн.!

 Гитем ес вор им менавор hогин
 Воронуме мишт ир сирац зуйгин.
 Инчпес ми ворсорд hеткеров гнум
 Иск ерб вор гтнуме, пахчумес, корчум!

Вахенумес ду?? hарцнуме hогис
 Че чем вахенум...Лсвуме hервиц
 Байц hет чес наюм,арачес вазум
 Индзел твуме, индзницес ззвум!

 Нуйниск жаманаке индз чи hасканум,
 Таринерн анцнумен, иск ес церанум.
 Бохокумем мишт-ЧКА АЙДПЕС ЧИШТ
 Мите аранц сер пит мнам ендмишт.

 Мите им hогин, менуцян гркум
 Пити котратви инчпес ми бантум
 hарцерем талис у нстум искуйн.!
 Мтацумем те арцерс, умем ес уххум.

 Порцумем инчвор патасхан гтнел,
 Байц hасканумем вор хентем ес дарцел!
 Айн hогинел вор чахрумер арач,
 hима кайлуме ми сев ствер дарац!

 Ев верчин ужерс врас hавакац
 Ччумем-УРЕС ! СЕР ДУ ИМ КОРАЦ!
 Аса иманам маhицс арач!
 Кез воронелов им кяке гнац!

 Верчин варкяннере, инчпес таринер,
 Анцан шат еркар, у шат антарбер.
 Ев мек патасхан лсвец инц камац...
 Меке шшнджац..Мерацем МЕРАЦ.!