Хент сер на армянском

Ваграм Назарян
 Ду хентес им сер!Хентес айнканов
 Вор  варагецир инц ко айт сиров!
 Вор анмтацел парвецир крцкис.
 Ев hаватацир сиро хоскерис.

 Ду хентес  им сер.хентес ду hастат
 Вор  ли дарцрецир кянке им датарк,
 Вор каре сиртс дарцрир ми бамбак
 Ев айд бамбакиц hусецир ми зарт

 Ду хентес им сер, !Хентес ду ев верч!
 Ев ес хехтвумем ко хентуцян меч.
 hасканалов вор сирумем анверч 
 Вор мер серн унер скизб,
 байц чунер на верч.