***

Виталина Влади
        Освідчення

Я кохаю тебе, мій любий
Як те сонце, що сходить зранку.
Я пишаюсь тобою, милий,
Як пишаються дітьми змалку.

Закиваю я очі, щоб знову
Все, що в пам'яті є пригадати:
Ніжной помішки райдуху щиру
І виразність обличчя щасливу,

Я згадаю примружені очі,
Що коханням серце проймають,
Теплі, лагідні руки робочі,
Що щоразу мене обіймають.

Я згадаю природу, що нам земля-мати
Дарувала в хвилини кохання,
Поцілунків затяжність слащаву,
Біль розлуки і радість побачень.

Я згадаю все-все,
Я не зможу нічого забути.
Ти пробач, що так сильно кохаю,
І взаємності в тебе благаю.