Краса осiннього мiста

Анюта Еременко
Літо закінчилось, осінь завітала,
Радощів і смутку
Нам подарувала.

Фарбувала листя, сипала додолу
Людям дарувала
Працю і утому.

Смуток дарувала птахам перелітнім
„Забувай, - сказала, -
Про погоду літню”.

Журавлі зібравшись у тепло летіли
По весні вернутись,
Їм серця веліли.

Шкода, не побачать птахи українські
Ту красу і щедрість
Тут, у ріднім місті.


Вийду, подивлюся на осіннє місто
Осені всміхнуся
За любов барвисту.


Фото с интернета