Поменяем язык?

Алиса Лемэр
Змінити би мову,
Позбутися пилу,
Щоб наші стосунки розбавила злива!
Почати все знову!
Мені буде море,
Тобі нехай місто,
кохання до мене прибавиться звістно
Міцно та ніжно, люби, наче крила,
Ті, що в тобі я ніяк не розкрила.
Кидай мене, наче з курса на курс.
Тому що не можна стояти без діла!
Я дуже, занадто буваю смілива,
Тому хоча б інколи змінюй мій курс!
Може наліво, а інколи вправо..
Знаешь, занадто мислити здраво
Нас до добра не веде аж ніяк!
А я хочу більше! Окличніше знак!
Змінюй у собі, змінюй в мені!
Я наче пісок. Залишай же сліди!
В мені океани, в мені всі країни,
Лише розправляй свої білі вітрила!
Ший з мене зливи, парчеві мов льон,
Краплі дощеві,  морський водойом!
В серці моїм сонця промені, хвилі,
Місто,  дерева та автомобілі.
Змінюй усе навкруги, мов у снах!
Сонце за нас! Воно йде по слідах!