В сердце с Украиной

Людмила Мовлян
            В серці з Україною
Рідна мова, рідний край - моя Україна!
Рідний гай і цей розмай - Батьківщина мила!
Та мелодія ріки, яку Дніпр шепоче
У серцях всих українців, ніби грім кликоче!
Мовби хмари розлетілись українці світом,
Батьківщина в нас одна, завжди нам відкрита!
Розігнала українців доля по всім світі,
В чому річ, чого шукають,наші українці?
Може й краще буде їм у чужій країні,
Та душа однак болить - за вкраїну милу!
 В ріднім краї все гаразд і душа спокійна.
 Батьківщина, ніби мати - Рідна і Єдина!