От така рибалка Жартiвливе

Наталя Мазур
У  ставочку,  понад  берег,  сплескує  вода...
Муха  все  кружка  літає...  Ох,  і  набрида...
Поплавок  на  плесі  воднім  зупинився,  вкляк:
"Щось  не  ловиться  в  нас  рибка,  мила,  дай  рюкзак".

Милий  вудочки  полишив,  витяг  з  рюкзака,
Бутерброди,  огірочки,  парочку  пивка.
Випив,  смачно  пообідав,  ляг  на  бережок:
"Ти  ж  дивись  за  поплавками,  я  посплю  часок".

Сонце  ген  за  обрій  сіло,  вечір  вже  бринить,
Я  вже  й  поплавок  не  бачу,  а  мій  милий  спить:
"Уставай,  коханий,  скорше  і  мене  вези,
Може,  встигнемо  з  тобою  ми  у  магазин.

Замороженого  хека  ти  купи  скоріш.
Хека  я  тобі  зажарю  і  зварю  куліш.
Ти  ж  у  мене  від  утоми  кволий  став,  худий..."
От  така  у  нас  рибалка  була  в  вихідний.

14.08.2011