Донья дэрьясендэ уйный хислэр стих на татарском

Лилия Загретдинова
Ап-акка торенеп кабат килэ сихри язлар,

Авыр булса да кайвакыт чаклар,

Онытма, тормыш бит ул искиткеч гажаеп булэк.

Бел, бу доньяда син кемгэдер ышанычлы белэг,

Син кемгэдер кояш нуры белэн татлы haва сыман кирэк,

Синен исеменне эйтеп ныграк тибэ кемнендер назлы йорэге,

Язлар килгэн саен башларны эйлэндерер эле бергэ булу телэге.

Июль, 2011.