в рш-припущення

Марта Ковальова
Давно забуті ніби почуття,

Давно забуте стримане бажання,

І лиш у снах пригадуються відчуття

Ще ненародженого дотепер кохання...

Холодний вечір, погляд в нікуди,

Таке невимушене ніби спілкування.

(Чомусь згадались на снігу сліди,

весною витерті,поховані мовчанням)

Онлайн-листи,багато зайвих слів,

Двох душ незрозуміле поривання.

Не стало сили або просто не схотів...

(мій вірш-припущення і навіть не питання).