Втеча

Марта Ковальова
Я просто зникну в нікуди.

Втечу...ніхто і не побачить.

Сльозами я зітру сліди,

Бо ж не даремно очі плачуть.

Мої слова,мої думки,

Вірші народжені мовчанням...

Я б вже тікала залюбки

У світ забутого бажання...

Я просто зникну назавжди

Для тих,хто стомлено чекає.

Напюсь холодної води,

Яка аж подих зупиняє...

Невже це я, мої слова?

Невже їх хтось, та й розуміє?

І поки несвідома голова,

Душа мовчить, а серце тихо мліє.