Нап в

Марта Ковальова
Така самотня і відірвана від світу

Напівчужа собі,для інших -геть чужа...

Якби хтось знав ,як іноді бракує світла,

Якби хтось знав, яка розгублена бува душа.

Така холодна і знесилена мовчанням,

Напівзагублена,напів...та все ще я.

Якби хтось знав як хочу іноді єднання,

Бодай з собою,ну хоча би з власним "я".

Я знов живу в собою ж створених тенетах

Таких вже рідних і близьких,на жаль.

А ви читаєте черговий вірш напівпоета,

І аплодуєте,хоч відчуваєте печаль.

Напівнімі слова,ще більш притихлі звуки,

А в середині вже не плач, а крик душі:

"Не падай,встань, візьми себе руки!",-

...Напіввідкрилась нині у напіввірші...

 

22.04.2011