Еск зи дос нев домих ще портрет в

Марта Ковальова
Ескізи досі невідомих ще портретів,

Фарби не зовсім зрозумілих кольорів,

Сюжети із життя далеких нам поетів,

Сонети, повісті, вірші нових світів…

Малюнки нечітні опівдні, опівночі,

Але не тут, а десь в солодких  мріях-там…

Сумні,а може просто втомлені сльозами очі

Та не сльозами видимими, а лиш сам-на сам…

Картинки із життя, як кадри кінострічки,

Яка немає ні початку ні кінця…

Крапля води, струмок, а потім річка

А течія її-то, мабуть, дар Творця…