Прочитан рядки, промовлен слова

Марта Ковальова
Прочитані рядки, промовлені слова,

Усе  здається дуже випадковим.

Як від думок  хворіє часом голова,

Так  часом від душі любов краде дар мови.

Відкриті очі,  серце на замок,

Все це як наслідок того, що було вчора,

Душа  бува страждає від думок,

Та все оце  позаду буде скоро….

Невимушений дотик, погляд, крок,

Живуть вони у снах- в реальності ж нічого,

У небесах палає міліон  зірок,

Але ніхто не знає ту, котра горить  для нього…