Не нав юй холоду мен

Марта Ковальова
Не навіюй холоду мені,

Не вбивай тепло й солодку мрію,

Все це ніби є, а ніби уві сні,

Але сни збуваються в ніч на неділю…

Не навіюй смутку і журби,

Хай собі живе самотня воля,

Не навіюй двох, хай будуть «я» і «ти»,

Ну а далі як то буде, cкаже, мабуть, доля.

Не навіюй ніжних голубих очей,

Хай дрімають,хай від світла відпочинуть,

Не навіюй кольорових тих ночей,

Хай думки хоч іноді до неба линуть...

21.12.2010.1:17