Холодний душ, гаряча кава

Марта Ковальова
Холодний душ,гаряча кава,

Так починався кожен день,

Бо ще єднання душ двох не настало,

Бо ще н епереслухано сумних пісень…

Гарячий душ,холодне ліжко,

Твій співрозмовник тут, онлайн,

Та тільки знятизайве чомусь важко,

Не з тіла, ні, здуші, на жаль…

Гаряче тіло,холод в голові,

Отак в житті існує протилежність,

Питання-відповідь,і висновок собі,

Найгірше не любов, а випадок й залежність…

21.12.2010.00:58