Не питайте

Марта Ковальова
Не питайте, що живе в моїх очах -

Вам того і так ,мабуть, не зрозуміти….

Це тиха радість, а для когось може й жах.

Я світ собі придумала і в ньому хочу жити….

Не питайте, що звучить  в моїх вухах-

Ви ж того і так не зможете почути…

Лунає там мотив,що вилітає, наче птах,

Це лейтмотив, з яким я буду далі жити….

Не питайте, що сховалось у душі…

Все одно того не зможете відчути…

Це самопізнання:слова, рядки, вірші,

Це те –до  чого йду, аби хоч трошки досягнути…