don t wanna look through jaded eyes

Чувствуй Себя
don't wanna keep on lovin you
клин не выбивается клином, ровно так же, как чужие губы не помогают забыть прошлые.
don't wanna look through jaded eyes
без любви. без чувств.
wanna feel alive