А ти на мене дивишся

Юрий Михалечко
а  ти  на  мене  дивишся  з  екрану
 чарівна  й  ніжна...  звабливо  сумна
 в  очах  твоїх  я  не  знаходжу  дна
 і  мрії  переходять  на  сопрано
 коли  співають  в  моїх  снах...  про  нас

 а  ти  на  мене  дивишся  як  боги
 що  із  небес  споглядають  на  грішних
 до  чого  ж  погляд  твій  мені  глибокий
 ти  мій  вогонь,  і  ти  мій  тихий  спокій
 моє  майбутнє  і  моє  колишнє

 а  ти  на  мене  дивишся  й  не  бачиш
 і  я  не  бачу,  що  ти  всього  фото
 як  і  колись  впускаю  в  мрії  потай
 як  і  раніш  за  мене  небо  плаче
 нема  в  твій  бік  у  долі  повороту