Падаю в думках

Ксения Пекарская
Падаю в думках…
I лечу до тебе…
Божевiлля в снах…
Пiд ногами небо…

На очах моїх
Квiтки замiсть слiз,
Все, що маю я –
Невгомонну душу…
То нагору йду,
То злетаю вниз,        
Знаєш, як болить?
Все одно я мушу…

Чом сама печаль        
Пелюстки троянд       
Розкидала крiзь        
На пiдлогу й лiжко?
Бо нема нiде,
Бо не знаю як…        
Дай лише збагну..
Знаю, вийде нiжно..

Падаю в думках…       
I лечу до тебе…          
Божевiлля в снах…
Пiд ногами небо…