Розквитнэ сад сияючых глубин!

Сохам Арам
19-08-2011 11:45


Написанной строкою я нап’юся,
Та, в неї тілом світа обернуся.
Собі їй в серце стежку покажу,
По стежці з нею в серце я ввійду!!!

Розквітне сад сіяючих глибин,
Де в хаті сам собі господар він.
Хвала ТОБІ що направляєш ноги,
Які ідуть по стежці край дороги.