***

Сергей Прыйма
Ти з цього віку, а я не маю віку
Я маю акруш, ручку, самоту
Кричати б, та багато сміху
Летіти б, та на помацки бреду

Коли не винний, буде зайва проща
Коли не мудрий, то іще живеш
Наскільки би тяжкою не здавалась ноша
Як можеш далі йти, то донесеш!