Ти без кохання

Евгения Чумаченко
Ти знову наспівуєш ноти кохання
Чому ж почуття,щирі очі вдаєш
І знову почую вже звичні зітхання
Навіщо ту душу безсоромно так  п’єш

Навіщо бентежиш вже змучене серце
Байдужість твоя дух мій зламаний б`є
І рану болючу посипеш  знов  перцем
Ти хвороба,ти щастя,одкровення моє