***

Бобошко Елена
Злижи кров з свого зап’ястя…
Приклади зусилля і стань собою.
Це не вихід – життя без болю.
Без бою. без волі. без спраги…
Без ніжності…ні…вже її поховали.

Ковтай марципанові сльози.
Вони не твої…ти їх не заслужила.
Помолися Йому…може тоді зрозумієш,
Що щастя всередині тебе.