Паб Самотн сть

Яр Тар
Паб "Самотність" - не найгірше місце у світі:
добра кава, півтемрява, свіжа випічка, джаз.
Він міняєтся кожної тихої миті,
він різний для всіх. Він міняє себе кожен раз.
Паб "Самотність"... Палити можна і треба,
дим під стелею - краща з усіх картин.
По стінах розвішені фото ранкового неба.
Кожен прийде сюди, коли буде назовсім один.
Паб "Самотність". Підлогу встилає листя.
Місце правди. Місце віскі і коли.
Є один лиш недолік у цього дивного місця.
Ті, хто в нього зайшов, не повернуться більше ніколи.