Я вивчила тебе до краплi кровi...

Светлана Роко
;Я вивчила тебе до краплі крові,
Тепер і кожен погляд знаю я.
Ти став для мене приводом до болю, -
а з тим - пігулка заспокійлива моя.

Я вивчила тебе аж до світанку,
який ми зустрічали на ставку,
коли над нами сонечко всміхалось,
а ми ховались тихо в холодку.

Я вивчила твої зелені очі,
в яких тонула, наче корабель
й зникала десь у таємницях ночі,
в якій ми були схожі на дітей.


Я вивчила тебе всього. Й на віки
залишить пам*ять згадку у душі.
Свіча кохання має догоріти,
подарувавши нам (обом) всі теплі дні.

Я вивчила тебе до краплі крові...
Та й ти вже знаєш хто такая я...
Та ми не ті, хто зможе аж до смерті
Вивчать разом всі таїнни життя .