Сповiдь

Светлана Роко
;Куди іду  -  й сама не знаю,
за що страждаю і борюсь, -
за правду?  а її немає!
лишитись лиш сама боюсь.

Бо я зостанусь наодинці
з своєю долею храмою,
віддала краще в руки теплі
і залишилася з росою...

йти далі? а куди? не знаю
і що з собою принесу я
тому,у кого закохаюсь?..
німі страждання й біль розплати.

душа моя кричить від горя:
- віддайте волю! волю! волю!!!
а серце лиш ковтає море
солоних сліз його любові...