Весняна Гроза

Светлана Роко
Нехай ця перша весняна гроза
Всі наші негаразди знищить громом
Нехай дощем розлиє до кінця
І заблищить росою все навколо.

Нехай проллються перші сльози суму
Нехай вони й останніми будуть
А завтра все розквітне, й щастя знову
Почне свою безхмарну чисту путь.

Нехай грозою скінчить туга думу,
Нехай любов всміхнеться навздогін.
Душа нехай забуде сумний роздум
І радістю наповнить серце спів!