Нарциси

Светлана Роко
У мене на столі стоять
проміння сонячного світла
Їх ти мені подарував,
З небес спустившись тихим вітром.

Вони нагадують мені
Твоїх парфумів аромати -
Такі ж весняні і легкі,
Кохання сповнені й присвяти.

Їх пелюстки, немов зоря
Тієї пристрасної ночі,
Коли мені подарував
Ти
Справжнє щастячко дівоче.

13.04.11; Одеса;