Morendo

Светлана Роко
Від тебе не чекаю гучних слів
І небажаю вічних обіцянок,
Лиш хочу, щоб зі мною бути хтів,
Й щоб разом зустрічали ми світанок.

Щоб більш ніякі сварки не змогли
Нас відштовхнуть,немов однакові заряди,
Бо мирізноіменні, й, навпаки,
Лиш дія притяжіння має вабить.

Я хочу, щоб слова «люблю тебе»
Були від серця ніжного, відверто.
Лише тоді кохання є святе,
Яким ми насолодимся morendo…

5.04.11 Одеса
Morendo  іт. "Завмираючи"