Я закохалась в його очi

Светлана Роко
;Я закохалась в його очі,
І в ніжність ту, що на устах.
Тепер приходить він щоночі
У мої сни, пізнавши шлях.

Я закохалась в його кудрі,
що, мов проміння золоті,
І в погляд, лагідний і мудрий,
і в голос теплий, і в думки.

Я закохалась в його руки -
такі надійні і міцні...
Я закохалась... закохалась...
Й сама живу, немов вві сні.