Пробач

Светлана Роко
Пробач мене за те, що я з’явилася
Коли на це ти навіть не чекав.
Пробач мене за те, що я молилася,
Коли ти поряд ніжно - ніжно спав.

Пробач мене за те, що не тремтіла я,
Коли ти душу з мене витягав.
Пробач за те, щоя безслізно тліла,
Коли огненний біль мене проймав.

Пробач мене за ті дитячі очі,
Що щиро так вдивлялися в твої.
Пробач за те, щов них тепер жіночність
І краплі смутку на самому дні.

Пробач мене за те, що не мовчала я,
І розливала море у річки.
Пробач за те, що були неосяжними
Для мене твої погляди й думки.

Пробач мене за те, що я з’явилася
Коли на це ти навіть не чекав.
Пробач за те, щов тебе закохалася
І ти кохай, як досі не кохав…

Але кохай по-справжньому, відверто!
Почни спочатку, серце відімкни!..

Як не зумієш – просто і тихенько
Мене на землю грішну відпусти…