Хорошiй людинi

Светлана Кохана
Юльке.

Не вислухаю голос у темрявi нiчний,
До забутих слiв не повернуся.
Я не стала добрішим не з тобою однієї
I тепер вже тобi не здаюся.
Ми віримо з тобою, що є чудеса,
Але пам'ятаємо: мало часу.
Бо робимо помилки- відаєш сама,
Ще трохи – i усе, ми не разом.
Холоднi тiнi мiж нами лiтають,
Вони хочуть вкрасти що бути б могло.
Нам було тепло. Зараз iншi зiгрiвають.
Вистачить, я бiльш не шкодую на зло!
Хай мiсяць тобi кращу стежку покаже:
У свiтi твоєму мене вже немає.
Сам вiтер тобi про життя розкаже.
Нехай не летить пiд три чорти вона.