Задощило

Наталя Мазур
Задощило  чомусь...  задощило...
Надворі  прохолодно,  й  у  серці.
Смутком  душу  мою  оповило,
І  залишилось  десь  там  на  денці.

Ти  без  квітів  прийшов  і  в  зажурі,
Мовчазний,  не  всміхаєшся  мило.
Дощ  в  душі,  і  думки  всі  похмурі,
Задощило...  чомусь  задощило...


22.08.2011