бурштин

Татьяна Литвищенко
не можу, боюсь, не хочу.
у нього бурштинові очі,
найкращі, найбільші очі
на всій чималій землі.
і де вже стидатись страху,
коли мов проста комаха,
дрібна, нерозумна комаха,
застигла у тій смолі.