Поцiлунком завiшенi вiкна

Инна Франчевски
Я для тебе пекла печиво,
Годувала із теплих рук...
Цілувались сьогодні ввечері,
Лікувалися від розлук.
Зірочки - для тебе на плечі,
А для мене - скляні мости...
Цілувала сьогодні вечір,
Ніби в ньому ще був Ти.
Замість крові - вина літри,
У мені вже отрута твоя...
Цілував сьогодні повітря,
Ніби ним ще дихала я.
Я з тобою, на це 100 причин,
Відчуваю, і Ти не зникнеш...
Миготіли сьогодні вночі
Поцілунком завішені вікна...