Подорож часом

Ди Мэй
Повернула б час назад,
Лише на тиждень - більш не треба,
Тоді,як серце моє билось невпопад,
Тоді,як пальцями торкалась неба.

Залишити б усе як є:
Усе так ніжно і казково, як ти поряд.
І як останній раз дванадцята проб`є -
Я закарбую в пам`яті навік твій ніжний погляд.

Якби ж то знати як зІйдуться дороги,
Коли далеко будеш ти, а я все тут,
Шукатиму себе, збиваючи до крОві ноги,
А там де бУла кров - троянди зацвітуть.

І так блукатиму по світу довго-довго,
Питаючи себе: ти мій чи просто друг?
А може з іншою давно знайшов ти того,
Що балує тебе й твій гострий слух?

23.08.11