Нема б льше права на н жн сть

Анна Пушмина
По-літньому пАлке кохання
Зникає опосеред болі.
Безглуздими були зізнання
У слабкості сильної волі.

Розчинена пристрасть шалена
Гіркою словесною зрадой.
Бажання, що майже здійсненне,
Стає знов лише зорепадом.

Нема більше права на ніжність.
Даремні серцеві зітхання.
Залишу собі свою вірність
Й своє невимовне кохання...


31.08.2009