Романсеро про горiлку з перцем

Бар Старый Койот
Перш за все перемішайте
У скляній великій банці
Кришталево чисту воду
І хорошого ґатунку
Спирт, найкраще марки «Люкс».

Не забудьте, що відсоток
Алкоголю має бути
Рівно сорок – і  не більше:
Нам такий його відсоток
Менделєєв заповів!

Після того вже додайте
Запашного меду ложку,
І додайте ще стручочка
Перцю. Щонайкраще чілі-
Він підходить - сто відсотків!

Після того залишайте
Все оте добро на тиждень.
Хай добряче настоїться,
Забере вогонь у перцю,
М’якості візьме у меду.

А коли мине той тиждень,
Перелийте напій в пляшку,
Покладіть в холодне місце –
Холодильник або погріб –
Та запрошуйте гостей.

Та таких, що милі серцю,
З ким незле погомонити-
Про життя і про пригоди,
Про футбол і про начальство,
Про мистецтво і жінок.

Та закуску не забудьте –
Огірочки, добре сало,
Чорний хліб та сік томатний,
Або ще чогось смачного…
І бажаю вам здоров’я!

Власник рецепту http://stihi.ru/avtor/naytek

Бармен (обсмикуючи на собі вишиванку):

Ми запрошуємо друзів –
де б не жили наші друзі! –
ви приєднуйтесь до свята,
покуштуйте, чим багата
наша ненька-Україна!