З Днем Незалежностi...

Королева Светлана
раною...
нестерпною прірвою,
мовчазною піснею,
тужливою  долею,
волею...
твоєю лиш волею,
всі ночі розорено,
всі дні опустошено,
залишено...
позаду залишено,
роки,що колисані,
коханням овіяні,
тобою омріяні...

ти милий мій...
23.08.11