Почуття

Наталия Свитай
Почуття…
Навіть гадки не мала,
Що тебе назавжди віддавала
Дарувала, дивилась в очі
Не збагнула останньої ночі
Що люблю…
Я і гадки не мала,
Що без тебе - повітря замало
Що без тебе – пустеля Сахара
Без води - водопад Ніагара
Де ти?
Я зрозуміла, досить…
Моє серце кохання просить.
Лиш твого, а до інших - байдуже
Повертайся...
          Сумую дуже...