Не сумнiвайся

Олесь Птах
...будь веселим й щасливим,
навіть якщо зрозумієш,
що народження -- помилка,
всіх люби, та найбільше,
тих, у кого ненависть до тебе,
не пускай в сердце осуд,
пам`ятай: вороги -- то домашні,
не збирай собі скарбу, не будеш
обкрадений, бійся бажань своїх,
вчись у небесних птахів
та лілей польових, живись
тільки тим, що зароблено,
жени заздрість, плекай надію,
завжди своїх предків вшановуй,
довкола шукай тільки правди,
та, звісно, прощенням обдаровуй,
а, головне, віруй і незабаром
побачиш: Христос посміхнеться...
не сумнівайся в Мені.