Моi щасливi зiрки

Николай Радилов
Хвала та шана вам мої кохані рози.
Нехай у вашому житті ніколи не прольються сльози.
Красу вашу чарівну розгледіти зумів крізь грози.
Так пристрастно та палко кохав я квіти ті.
Мені були ви мати,сестрою та коханой.
В долонях ваших ніжних зумів я розквісти.
Моє холодне море,зачинене льодами,
Гарячими серцями зігріти ви змогли.
Як ангели небесні ви долю врятували,
Та душу мою грішну зуміли ви спасти.
Яскраво,дивно сяйте,ніколи не згасайте,
Мого кохання зірки щасливі ви мої.
Діамантами в короні,в моєм житті простому,
Чарівними квітами навік ви проросли.