Потешки

Нинель Языкова
        Порося

Плескається воно в калюжі,
Одне серед села.
Рожеві, спритні його друзі
Обоє крутяться на пузі,
Стрибають, мов те кошеня.
Яскраве дійство бачив я!
       
               

               Тінь

Тінь моя за мною ходить.
Навіть, в темнім лісі бродить.
По кущам, по деревам.
Є вона і тут, і там.
Думав я, ведмідь іде,
Ні, це тінь ляка мене!

               
           Розовая птичка

Розовая птичка принесёт нам счастье.
Розовая птичка весело споёт.
С нею мир наш краше, а ненастье тучей,
Грозовой и серой мимо проплывёт!