002. Це добре, що слово люблю багате...

Людмила Наневская
   
   Це добре, що слово "люблю" багате, 
   Що словом цим можно про рiзне сказати.
 
   Я iнколи люблю бувати одна,
   Купаючись, люблю пiрнати до дна.
 
   Я люблю iз громом весняну грозу,
   Ранкового сонця казкову красу.
 
   Я люблю - я коротко хочу сказати -
   Лiс в iнеи, мiсто свое i Карпати.
 
   I мрiяти люблю, i пiсню спiвати.
   Я все це скажу, коли треба сказати:
   "Я люблю тебе".
 
   12 червня 1962р.