Каламбур на беларускай мове - 3

Леонид Ганчаров
Каламбур пра Анку

Казала Анка Пецьку і Чапаю:
"Я вас дваіх сягоння  не  ЧАПАЮ.
Астатнія, ганіце  ПА   РУБЛЮ,
Інакш усіх на часткі  ПАРУБЛЮ!"

***
Каламбур про Анку

Говорила Анка Петьке и Чапаю:
"Я вас двоих сегодня не трогаю.
Остальные, гоните по рублю,
Иначе всех на части порублю!"