Норма

Антонина Спиридончева
Одягнули в форму,
Привели до норми,
Упихнули в рамки,
Опустили планки
І водили групи
Кресленим маршрутом
Замкнутої зали,
Щоб всі люди мали
Задовільний успіх,
Оптимальний усміх.
Обрубали малість –
Індивідуальність.