Пустышка

Неангелочек
У твому житті ''Я'' в груди не б'ється,
Вот так подтверждая мысли души.
Навчись говорити голосом серця.
И искренность чувств своих докажи.

Не варто вглядатись в пошуках правди
В чужие слова и сотни идей,
Бо істина, знаєш, є в них не завжди,
Во мнениях этих близких людей.

І досить порад безглуздих від інших.
Попробуй построить замок мечты,
Заповнити в стінах щирістю ніші.
Лишь сам ты спасешься от пустоты!

Ти клоном стаєш, твій дім - інкубатор.
Потеряно эго среди толпы.
Навколо для тебе кожен оратор.
Пустышкою быть твоя цель судьбы?!