Листя... 25. 08. 1996

Геннадий Каплун
Листя падає повільно
На долоні землі.
Може Україна вільна,
Та не вільні ми.

Може Україна щира
В світлих почуттях.
Тільки де ж та славна віра –
Невмирущий птах.

Ще не вмерла Україна...
Так воно і є.
Та жорстока сила млина
Дон Кіхотів б’є.