Эй деловая женщина...

Рубер Соул
Hey, business woman,
Hey, business man,
Hey, business human,
Who understand…

Your dirty paper
Nothing for me!
Money is maker
Is not to be

Hey, business lady,
Hey, business world,
You are so ready
Listen my words

You money people
You moneybag
Problems so little
Judge You fucking rats



Эй деловая женщина
Эй деловой мужчина
Эй деловой человек
Кто понимает

Ваша грязная бумага
Ничто для меня
Деньги – творец
Этому не быть

Эй бизнес леди
Эй бизнес мир
Вы настолько готовы
Слушать мои слова

Вы денежные люди
Вы денежные мешки
Проблема так маленькая
Судить вас грёбанных крыс