Зроби щось сьогоднi для завтра

Алексей Скрынников
Кин Скрынников
Зроби щось сьогоднi для завтра
Зроби щось сьогоднi для неї
Зроби щось особисто варте
Просто зроби..

Зроби так, немов це останнє
Немов кожен крок вирiшальний
Немов твоє серце на останньому диханнi
Хоче щось сказати для неї прощальне

Нiколи не стiй на мiсцi
Нiколи не здавайся
То варте того
I цього не цурайся

Роби завжди вiд серця
Роби i старайся
Можливо завтра
Все змiниться на кращє..

1/11-10